Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά από τη σελίδα μας ή τηλεφωνικά καλώντας μας στο 2314 023 333 Δευτέρα – Παρασκευή 10.00-18.00.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας. Αν όχι κοιτάξτε στα spam ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

Πληκτρολογείτε πριν την ολοκλήρωση παραγγελίας τον κωδικό του κουπονιού στην σελίδα καλάθι αγορών. Για οποιοδήποτε πρόβλημα καλείτε την εξυπηρέτηση πελατών.

Μπορείτε να αναζητήσετε την παραγγελία σας πληκτρολογώντας τον κωδικό αποστολής που σας δόθηκε από εμάς με email ή sms στην αρχική μας σελίδα, πάνω στη θέση <παρακολούθηση παραγγελίας> ή στην εκάστοτε σελίδα courier που επιλέξατε.

Με Courier ανάλογα την περιοχή και το βάρος της παραγγελίας.

Τα Μεταφορικά για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδος άνω των 40 € είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Μπορείτε να πληρώσετε με:
Πιστωτική Κάρτα
Κατάθεση στην Τράπεζα
Pay Pal
Αντικαταβολή μόνο για Ελλάδα με χρέωση 2,50€

Δεχόμαστε τις κάρτες όλων των τραπεζών: VISA, MASTERCARD, DINERS, MAESTRO εκτός AMERICAN EXPRESS.

Αν για οποιαδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας μπορείτε να αντικαταστήσετε τα προϊόντα της επιλογής σας μέσα σε 14 μέρες από την έκδοση της απόδειξης. Για την αλλαγή απαιτείται η Φόρμα επιστροφών την οποία υποβάλλετε ηλεκτρονικά ή εκτυπώνετε και εσωκλείετε στο δέμα μαζί με την απόδειξη. Για να δεσμεύσετε το νέο προϊόν μπορείτε να κάνετε νέα παραγγελία γράφοντας στα σχόλια <αλλαγή> ή να καλέσετε στο 2314 023 333 για να το δεσμεύσει κάποιος εκπρόσωπός μας.

Η διαδικασία θα σας κοστίσει 6,5 ευρώ και περιλαμβάνει το κόστος μετάβασης, το κόστος αποστολής και την αντικαταβολή. (Για παραγγελίες Κύπρου, ισχύει ο αντίστοιχος τιμοκατάλογος μεταφορικών)

2