Ποιοι είμαστε

Γεια σου και καλωσήρθες.

Είμαστε η Δώρα, ο Βασίλης και η Ίρμα και σε καλωσορίζουμε στο πρώτο Dog store στην Ελλάδα. Ανέκαθεν ήμασταν φιλόζωοι αλλά από την ώρα που ήρθε στη ζωή μας η Ίρμα αποκτήσαμε μια ιδιαίτερη αδυναμία, ένα πάθος, μια τρέλα θα λέγαμε για τους σκύλους. Ανακαλύπτοντας μέρα με τη μέρα τον κόσμο τους και ψάχνοντας συνεχώς για νέα φυσικά προϊόντα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αντιληφθήκαμε ότι όλα τα pet-shop μοιάζουν υπερβολικά μεταξύ τους.

Και αφού μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας με καλούς φίλους που μας παρότρυναν, πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά. Εμείς περάσαμε αμέτρητες ώρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο, ταξιδέψαμε σε εκθέσεις ψάχνοντας για τα καλύτερα και η Ίρμα ατελείωτες ώρες δοκιμάζοντας παιχνίδια και αξεσουάρ.

Μετά από σκέψη και συζήτηση γεννήθηκε το Just4dogs.gr με προϊόντα προσεκτικά διαλεγμένα, τα περισσότερα εκ των οποίων χρησιμοποιούμε κι εμείς καθημερινά. Ρώτησε μας θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε.

Κάπου στη πορεία προστέθηκαν στην οικογένεια και τα δυο αδελφάκια της Ίρμας, οι δυο γάτες μας, ο Φουντούκης και η Τρούφα που τις μαζέψαμε από το δρόμο με διαφορά ενός έτους. Και για να μην έχουν παράπονο, δημιουργήσαμε τη δική τους γωνιά, το Cat’s corner.

Δεν μιλάμε απλά για ένα κατάστημα, αλλά για μια παρέα που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, την ίδια τρέλα.
Έλα στη παρέα μας, σε περιμένουμε!